Dålig uppdatering

Har det varit här. Den enda anledningen jag har är att jag verkligen har haft fullt upp. Vi går i skolan mellan 8.15-18.30 varje dag så när vi kommit hem, ätit middag, dushat och fixat lunch och packat våra väskor för morgondagen är det i stort sett dags att gå och lägga sig. Första veckan var fantastisk! Jag har nog aldrig haft så ont i min kropp men jag gillart! Allting är superstrikt oh det finns hur många regler som helst men jag känner att det här verkligen kommer utveckla mig som bara den! Eftersom jag inte har ork att skriva om hela veckan så jag tar det i punktform.

Veckans:

Värsta morgon: Torsdag efter våran killerdag på onsdagar med 8 h dans
Värsta klass: Miss Elaines Contemporary Jazz inte för den var tråkig utan för att jag var sjukt trött och det var noll syre i studion.
Bästa klass: Miss Keeley's Jazzklass och routine klass, så kul!
Bästa housemates häng: Lördag kväll då vi istället för att festa åkte till co-op och köpte choklad och sjöng musikaler och stretchade.
Bästa lärare: Miss Keeley!!!! I'm absolutely in love with her. Hon är söt och petit som en liten docka men det kändes som om vi var på militärläger när hon satte igång med oss. Vi hade en konditionsuppvärmning som pågick i 4-5 låtar. Jag trodde jag skulle spy och hon skrek om hur vi inte fick sluta. Sedan pumpade vi bara massa teknik hela klassen och hon var hur hård som helst. Efter klassen frågade hon mig vem som tränat mig i Jazz och lite om tekniken i Sverige. Sen så sa hon att hon trodde att hon skulle kunna hjälpa mig mycket eftersom hon hade lagt märke till att vi har exakt likadana kroppar. Tror att hon kommer vara min favoritlärare!
Värsta stress: Getting ready for ballet!! Hårspray, hårnät, smink och grooming!! Dear lord


Så nu ska jag stoppa mina tåskor i micron och gå in dom och sen ska jag sy fast mina satinband på mina balettskor.


PUSSSSSSS

Produktiv dag

Sista dagen innan skolan börjar imorgon!! Nu sitter vi i soffan och dricker té i våra pj's och kollar på X-factor.
Igår var riktigt trevligt vi var och åt på frankies and bennies med alla andra från våran course vi var typ 20 pers där och det var lite stiff i början men det var trevligt till slut :P.
Efter det åkte vi till ett houseparty i the 8-bedder på Morley Hill. Det var sjukt mycket folk! Vi möttes upp av India som skriiiker "ooooooooh i looooooove first years!!!!". Hon springer fram och kramar om mig haha jaa hon kände tydligen igen mig från facebook. Det var säkert 50 pers på festen helt sjukt, det kändes typ som om jag var med i fame och matsalsscenen alla dansade sjöng och pratade och var så snälla! Hela kvällen kom folk fram till och sa "ooh you're the swedish girl". Några tjejer som jag pratat med på facebook stod bara och tittade på mig och sa "omg youre so pretty". Vi satt och pratade och dom gav oss massa tips om alla lärare och vad vi ska tänka på vilket var riktigt nice. Eftersom vi kom ganska sent så var alla redan ganska eeuhm friendly när vi kom dit men vi stannade ett par timmar men sen gick vi hem till vårat hus och åt lite innan vi gick och la oss.

Gårdagen var nog våran mest produktiva dag sen vi kom hit. Vi var och handlade massa mat från morrisons, tankade, åkte till lakeside (där jag köpte världens mysigaste tröja från topshop i looove it), kom hem fixade oss, åkte till frankies and bennies och var på våran första collegehouseparty :D!

Efter att ha pratat med alla är jag superexcited för att börja! Jag vill bara dansa nu nu nu nu! Jag funderar även på att joina skolans healthclub med gym och spa så jag kan träna lite extra ifall jag har någon tid över. Men vi får se hur det går med allt annat först.






Friday at lyndhurst road

Har precis vart med Chloe och Charlie och köpt chinese food. Vi hittade till slut en restaurang dom var lite sådär men det smakade helt okej :). Nu sitter vi här bänkade framför x-factor. Man kan säga att vi har haft en slapparvecka här på Lyndhurst road. Friends marathon, lazy days och facebook men vi laddar upp för nästa vecka då vi kommer vara DÖDA! Då är det off til bed vid 8. Jag börjar bli riktigt laddad nu!
I morse var faktiskt första morgonen jag vaknade upp utan att ha hemlängtan. Morgonarna har varit de värsta vad gäller hemlängtan.

Idag var jag ute och gick själv utan mina housies hihi, gick till morrisons och köpte lite mat. Dom skrattar åt hur nyttigt jag äter här haha. Då äter jag ju ändå som typ de flesta svenskar gör. Sverige är ett bra land :)
Igår när vi drack te på kvällen åt jag cashewnötter till och dom åt en kitkat. Idag efter lunch åt jag en persika och ett äpple till mellanmål och dom åt en lite påse chips och en galaxy bar. Sen åt dom varsitt paket strawberry laces. Jag tjatar verkligen om maten här men jag blir så äcklad, jag fattar inte hur man kan kalla det dom äter för mat. Det får mig faktiskt att bli 10 ggr nyttigare för jag är så äcklad av det som finns här.

Imorn så ska Charlie på en andra intervju på Topshop får se om jag följer med henne till lakeside eller om jag stannar hemma. Vi ska iaf ut med dom andra foundiesarna och äta och sen får vi se om vi går ut eller hur det blir.
På söndag blir det slappardag innan det blir college på måndag wheeey!

Speak soon!
Saknar er alla!!

Leaving party

Här kommer lite bilder och filmer från min avskedsmiddag/fest. Bilderna är från när det spårade ur dvs efter middagen och efter det att mina dagisar hade
  

1.Patrik säger hejdå
2. Henke är katrullfull
3. Jenny ser läskig
4. Henke söker tröst hos min fot




Några av mina fina presenter

1. Twilight affisch, ram med mysfoton, Londonguide och Nemi serie från Veronica och Linnéa
2. Min voodoll från Emma, Angel. (hade den i fickan hela flygresan hit och vägen till Essex)
3. Mitt underbart fina armband från Emma, hon har gjort det själv!! Det står Emma, Jenny, Ebba och Limpan i ringen. (hänger just nu vid min spegel)

Fick andra underbara presenter:
Ett jättefint doftljus för kalla höstnätter av Emma, en till Londonguide av Emma, En nyckelring av Ebba och Jenny där det stod I <3 Sweden hihi men det var tydligen bara en del av deras present. Jag fick också en fin ram med ett foto av oss alla på daglinjen.


worst day ever..

Jag, Charlie och Chloe vaknade vid 9 tiden och vi mös runt i det alldeles för tysta huset ett tag innan vi började fixa till oss. Vi åkte in till Corringham town centre och skulle fixa våran tv-licens och så skulle Chloe fixa lite andra saker. Vi gick till the postoffice som vår landlady sa att vi skulle göra men NEJ där har dom inte fixat sånt på 5 år hihi. Vi kände oss lite retarded men gick vidare till det stället vi blev tillsagda att gå till men dom kunde inte fixa dt om vi inte hade kvittot på tv'n (eeeh what?). Sen skulle Chloe fixa lite papper men då hitta vi inte the council office men till slut gjorde vi det och sen skulle hon skriva ut lite saker men det funkade inte det heller.
Sen åkte vi hem jag och Charlie åt lunch och Chloe gick tillbaka till town. Vid 5 hade Charlie en jobbintervju på topshop i lakeside. Vi följde med då lakeside är ett enormt 4 vånings shoppingmall yeey. Påväg dit så kör vi vilse det fanns inga jvla skyltar till lakeside. Vi var på motorvägen påväg in till Central London vi kunde inte komma av och man måste betala tull om man åker in i London. Vi ringde Charlies mamma och hon hjälpte oss att hitta. När vi tillslut kom fram gick Charlie på intervjun, jag och Chloe gick och shoppade och hon lämnade ut cv's. Charlies intervju tog 4 fucking hours!! Jag och Chloe var helt slut när hon kom ut. Men lite shopping blev iaf gjord
Jag köpte lite primark lakan, tofflor, underkläder, ett par jeans, uggs, ljus, mappar och pärmar till skolan och sen har jag hittat min himmel hihi, BOOTS! Omg i love it, ni som känner mig vet att jag är helt galen i piller (nej inte på det sättet) jag tror på piller och hälsokost fixar allt. Boots hade allt möjligt och jag bunkrade upp för kalla vintrar med många förkylningar.

Så vi skulle :
Fixa tv-licens, didn't happen
Skriva ut CV, didn't happen inte tills andra försöket
Hitta till lakeside, gick bajs

haha men nu har vi fixat licensen så nu sitter 208 lyndhurst road crew och kollar på CSI :)



update

Nu sitter vi alla i vardagsrummet med varsin dator och kollar på Hot chick. Vi har precis ätit middag och innan det var vi och handlade mat på morrisons. Jag handlade mkt mat och jag ska säga er att det var inte lätt att hitta rätt bland all skräpmat och halvfabrikat. Men jag lyckades hitta mina favoriter som soyamjölk och yoghurt och quorn.
Mina housemates är GALET onyttiga. Dom äter typ bara pizza och skit. Det är helt sjukt, dom kan verkligen inte må bra av den maten. Dom har bara skrattat åt mig och frågat vad allt jag köpt är. Chloe höll upp ett paket Muesli och frågade mig vad det var, haha! Så ikväll när dom andra åt pizza respektive bönor och korv på vitt bröd åt jag kycklingfile med rödvinsås, potatis och broccoli.
Soph kom hem från sin första dag i skolan idag (vi börjar först om 1 vecka) hon hade med sig ytterligare en regelbok. Massa nya regler följer nedan:

Du får inte sitta på dom orangea stolarna i recpetionen de är till för gäster.
Det finns en "need to know group" som har hand om frågor så som "what to do if a student gains weight?"
Man får inte kyssas och haha inte ha sexuellt umgänge på skolan
Man får inte svära hihi jag sa "well i'll just swear on swedish, i'll teach u guys!"

Fortsättning följer the rules never end...
Nu sitter vi och kommenterar varandras statusar på facebook hihi geeeks.

xxx

 


In Essex!!

Sitter just nu i vardagsrummet med Chloe och snor grannens internet. Ja jag är alltså i England, London, Essex, Corringham, 208 lyndhurst road!! Resan gick hyffsat bra. Jag grät som ett litet barn när jag skulle säga hejdå men det var ju väntat. Sen så gick resan rätt bra och jag fick mitt baggage nästan direkt. När jag är på väg till underground station så ringer kabinpersonalen till mig och då har jag tydligen glömt min ipod på planet. Caroline som hon heter säger att hon tar med den till arlanda så kan jag ta den när jag kommer hem men jag förklarar att jag ska flytta hit. Då ger hon den till Gina som jobbar på heathrow och på denna enorma flygplats lyckas jag hitta rätt incheckningsdisk dit hon kommer och lämnar min rosa fina ipod. From åker jag alltid med SAS guldstjärna till dom och till Caroline och Gina.
Sen var det resan hit till Essex jag hade ju dom en gigantisk resväska på 26 kg en kabinväska på 10 plus min handväska. Jag kånkar mig fram till Tower hill där jag känner mig helt svimfärdig. När jag sedan kommer till Fenchurch street station så är det 1000 trappor och ingen hiss folk erbjuder sig att hjälpa till men jag är ju livrädd att någon ska sno mina saker att jag envisas med att bära med mig allt själv.
Till slut kommer jag fram till huset som var förvånansvärt fint och träffar Charlie och Chloe som är supergulliga. Vi åt världens äckligaste lunch bacon på vitt bröd med ketchup eeeeuuuuooow men jag hade ju ingen mat och dom bjöd ju. Snart ska vi åka till morrisons så jag kan handla lite mat och sen ska vi laga chili con carne och kolla på One tree hill. Allt som allt en lyckad dag och jag är nu upppackad och mitt rum har hög mysfaktor.
Berättar men när vi får vårat internet då jag slipper sitta i vardagsrummet med datorn vinklad mot fönstret.

xxx

gråta..

Jag har verkligen världens bästa vänner! Gårdagen var precis så som jag ville ha den och vi hade det supermysigt och åt mat och pratade! Sen drog daglinjen folket lite tidigare och efter det kom några av killarna som var något överförfriskade men vad ska man säga det var ju underhålland iaf.
Fick så himla fina presenter av alla blev helt rörd. Ska visa alla presenterna senare men nu är sladden till kameran nerpackad så jag kan inte ladda in några foton. Var lite uppslukad av allt igår och det var nog inte förns idag jag förstod att jag skulle åka. Jag började gråta första gången när jag kollade igenom alla presenter från igår och lugnade sedan ner mig tills jag skulle gå och möta Ebba för sista måltiden. Hela vägen till häggvik bölade jag som ett litet barn. Jag, Ebba och Jenny satt och åt pizza och pratade strunt sista gången på ett bra tag. När det var dags att skiljas åt så sa jag "det känns inte som om jag kommer börja gråta, jag känner mig ganska lugn". Det skulle jag inte ha sagt. Det räckte med att jag började krama Jenny och så kom tårarna. Helt plötsligt stod vi allihopa och grät vid korsningen dom som åkte förbi undrade nog vad vi höll på med. Vi har haft en sån mysig sommar tillsammans och jag kommer sakna våra vinkvällar, middagar, sexprat, picknickar i parken och alla andra upptåg. Men mest av allt kommer jag sakna mina två bästa vänner som är allt för mig. Det är ju lite sjukt men vi har nog inte varit ifrån varandra längre än 1 månad sen vi var 7 år.

Efter dessa tårar gick jag hem till mamma och träffade Ingegerd och Stig innan jag skulle åka.
Sen gick jag, mamma och Sara hem hit och när dom gått och jag började packa kom gråtattack nr 3.
När jag sedan började prata med min Housemate Chloé på facebook kom gråtattack nr 4.
Och här nu har vi gråtattack nr 5. Jag tänker... osminkad imorn lr vad säger ni?

Så nu står väskorna packade till bredden. Ska sitta lite på väskan så den går att stänga. Imorgon ringer klockan 4.30 och vid den här tiden imorgon befinner jag mig förhoppningsvis i Essex.

1 dag kvar


Avsked

Jag skulle ljuga om jag sa att det endast är glada känslor inom mig just nu. Avsked. Jag har aldrig och kommer säkert aldrig ha lätt för det. Trots att jag vet att det inte är för evigt så är det som om något inom mig säger att det faktiskt är det. Nu är det mycket avsked, igår sa jag hejdå till alla på jobbet, i söndags till Elin och imorgon har jag min sista klass med Therese och på lördag "hej-då fest". 
Det här är nog extra svårt för att jag inte bara säger hejdå till alla nära och kära utan även till en tid i mitt liv.
Men jag vet hur viktigt den har varit för mig och hur mycket jag har lärt mig av detta. Idag började jag gråta för att jag inte skulle få någon tårta imorgon på min födelsedag. Självklart var det inte därför jag börja böla utan för att mina nerver is killing me. Så de följande dagarna kommer jag nog spendera gråtandes.
Men det här är drömmen det är allt jag någonsin kunnat önska mig och jag tänker njuta av det.
Jag ska aldrig mer ifrågasätta, jag är bra och jag ska bli ännu bättre. Jag ska jobba på westend, jag ska spela Mimi i rent jag ska göra allt det jag vill och ingen ska stoppa mig sådeså!

RSS 2.0