Hejdå Ica..

Jobbade min sista dag på Ica idag, kändes lite konstigt har ju ändå jobbat där i över två år nu. Ända sedan studenten. Dom är fina mina arbetskompisar fick typ flera kg godis och ett fint kort "det finns ju inget gott godis i England" thihi! Förmodligen kommer jag jobba där igen typ i sommar och när jag är hemma.
Men nu är det dags för en ny era jag lämnar ica, undervisningen, daglinjen och Sverige. För idag mina vänner är det exakt en vecka kvar tills jag åker. Nu börjar mina nerver komma ikapp mig igen. Men mest det här med hur mycket jag kommer sakna alla. Var och tog klass för Therese idag mycket roligt och kul att se massa bekanta ansikten. Fick även en mycket trevlig nyhet som jag ska njuta av hela veckan!
Imorgon SKA jag börja packa och så är det bara!!


Busy day

Har först jobbat 10-18 sen så satte jag mig på tåget in till stan och kühlers för att ta klass för Therese :)!
Knatade till kühlers och hade en mycket trevlig klass, träffade även en kär gammal klasskamrat som var där och gjorde audition. Blev att jag stannade kvar och pratade lite med Therese efteråt så mina planer om att skynda hem gick sådär. Men men nu har jag varit hemma ett tag och ätit yoghurt och blåbär och druckit té.
Men nu är det dags för att sova för imorgon ska jag och Linnéa upp och ta morgonpasset i bikramyoga. Ja ni hörde rätt vi tog våran första klass i fredags och vi hade några nära döden upplevelser i den 45 grader varma yogasalen. Svettade som en liten gris!! Men vi ger oss inte i första taget ska man bli snygg,smal och smidig får man kämpa på :).




En mycket fin bild på mig från föreställningen som T sa "Jaa vad gör Linn då, hmm vi säger att hon sjunger."




Minne för livet!

Sitter och lyssnar på soundtracket från We will rock you som Mamma och jag såg senast jag var i London. Det var ju så bra, kommer aldrig glömma känslan av att se den musikalen!!
Vi hade egentligen inte alls tänkt gå på någon musikal men så gick vi förbi ett box office och skulle bara kolla priserna och så fanns det billiga och hyffsat bra biljetter kvar så vi slog till. Det blev inte så mycket mer shopping då utan vi drog en Starbucks och sen åkte vi till teatern.
Det var heltsjukt stort inne på teatern och jag fantiserade om känslan att en gång själv stå där.
Teatern släcktes ned och scenen lystes upp och en helt fantastisk ensemble sjöng radio gaga och fyllde hela teatern med fantastisk sång och utstrålning. Tårarna föll ner från mina kinder och jag kunde verkligen inte sluta, fyyyy vad bra det var hela första akten satt jag helt gråtfärdig! Det är omöjligt OMÖJLIGT att ha så mycket talang!! Jag ska stå där en dag!!
Såg faktiskt ganska lovande ut då flera utav dom som var med i musikalen hade gått Performers College, woop woop!
Det är vid såna tillfällen man märker hur mycket man älskar det här, det finns inget annat som har gett mig samma fullkomliga lycka, NÅGONSIN!!




Konstig träningsvärk

Var på kühler igår och tog en klass för Kenny med Madde. Kanske inte världens bästa klass att ta efter en sommar utan dans. Det började helt okej och de första diagonalerna var helt okej men sen kom hoppen haha. Först var det "tam be paus de borreu" (?) grand jete och sen något konstig hopp jag aldrig sett förut med ena benet i  typ utåtvriden passé och det andra i split och armarna i någon konstig position. Efter det blev det Saxhopp och splitthopp haha.
Idag har jag världens konstigaste träningsvärk har ont på vissa punkter typ en punkt på skulderbladet och en punkt i nacken osv. känns lite weird.
Idag har jag varit duktig och tvättat och allt hänger på tork och tumlas just nu.




12 dagar kvar...

Cravings

Jag har en helt sjuk pms denna månaden eller jag tror åtminstone att det år pms. Jag har cravat som aldrig förr. Inom loppet av några timmar har jag velat ha Pommes frittes, pizza, hamburgare, lösgodis, glass, bullar, choklad och cola. Jag höll nästan på att give in när jag såg det halvfulla paketet Ben and Jerry's i frysen men jag hejdade mig i sista sekund. Jag har ju lovat mig själv att köra hälsosamt dessa veckor innan jag åker. Vill vara fit for fight när skolan börjar.
Så istället gjorde jag i ordning en kopp té, fullkornsmackor, en nektarin och så lite mörk choklad för pmsens skull ;).
Nu Sitter jag på verandan och försöker bättra på min "faded tan".








14 dagar kvar...

HAHA

HAHAH! Men kolla vad jag hittade! Lite fimer från lägenheten i Solna som jag och Elin bodde i. Bör nämnas att det är eeeeen stor skopa ironi och humor i dessa filmer!!





Min imitation av en viss präst.

Här får ni en guidad rundtur av våran gamla lägenhet haha



 








Asså herregud!! Det roliga är att jag låter så fruktansvärt seriös, inte alls så ironisk och uttråkad som jag är!
Jag saknar att bo med dig ELIN! Jag vill dricka té, kolla på skatan och prata strunt!
Bör nämnas att det var snart 2 år sedan.

Gamla rutiner

Har precis kommit hem från en promenad med mami, mycket trevligt. Har verkligen inte fått mycket gjort idag. Jag funderar på att kanske börja packa lite eller i alla fall se över ungefär vad jag vill ha med mig. Jag har ju faktiskt väldigt mycket tid över dessa dagar vilket är något jag inte är van vid. Jag brukar annars jobba på 3 olika jobb och dansa hela dagarna. Men nu har jag ju sagt upp mig från jobben har bara några enstaka pass kvar på ica, ingen dans än och ja skolan börjar ju inte förrens om 3 veckor.
Jag riktigt njuter av tanken på att det i höst inte finns något "tillbaka till gamla rutiner" för det kommer inte finnas något gammalt eller invant med denna höst. Allt är helt nytt! Så medans jag surfar runt på facebook och ser statusar som "tillbaka till jobbet", "slut på semestern", "skola imorn" och "back to reality" tänker jag på hur mitt nya liv börjar nu.







15 dagar kvar...

Regn och rusk

Igår var jag på middag med tjejerna hos Jenny vi åt tacos och hade det mysigt.
Idag regnar det ute och vädret är allmänt grått, så det blev ingen joggingrunda i morse då jag förmodligen hade kommit hem som en slickad katt. Om någon timme så kommer Kira hit, världens finaste hund som jag ska vara hundvakt åt idag då hennes ägare ska på bröllop.
Dom som kännt mig sen barnsben vet att jag alltid älskat rasen bordercollie, ja ni vet såna som var med i filmen babe. Så idag får jag mysa med min alldeles egna Fly (hundmamman i babe)!
Dagen kommer bestå av mys i soffan med Vaniljté, film och lilla Kira perfekt en dag som denna!







16 dagar kvar..

Sol!

Solen skiner, jag är ledig och livet leker! Dagen började med en timmes promenad i parken, superskön start på morgonen. Sen frukost och iväg till klipporna för att njuta lite av den sista sommarsolen. Efter den här värmeböljan som varit denna sommar så är man allt annat blek.. eller inte.

Life is gooooooood!



18 dagar kvar...


Lycka

Sitter i sängen och kollar på So you think you can dance, fantastiska dansare. Det får mig att känna som lycka jag är så glad att jag får göra det här att jag får dansa varje dag. Att jag får jobba med det jag älskar och jag kommer aldrig, ALDRIG vara full lärd! Det finns så mycket jag vill göra så mycket jag vill dansa och jag hoppas att jag aldrig kommer känna mig nöjd eller mätt på dans. Såklart att det är jobbigt att alltid och det är verkligen alltid ha ont någonstans och att bära sina känslor utan på skinnet men jag skulle inte byta det mot något i världen.



Ny blogg, ny start

Välkommen hit! Den här bloggen är lite inriktad på min resa till England och Essex där jag ska gå en musikalutbildning på Performers College.
Något som jag har sett framemot sen i januari när jag fick beskedet om att jag kommit in. Nu håller jag på med alla förberedelser. Det är csn, reseförsäkring, uniformlista, packning, avsbeställning av försäkring och massa mer.
Just nu känns det som om jag bara går och väntar på att få börja packa på riktigt och åka till Arlanda och flyga iväg.
Men nu ska jag istället utnyttja den tiden jag har kvar i Sverige med att umgås så mycket som bara möjligt med familj och vänner.


19 dagar kvar.


 


test

clxklözkclökzlöc

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0