Helt slut

är jag.. Hade rep med Keeley i 3 timmar idag och det är hardwork vill jag lova! Först hade vi tå imorse vilket gjorde riktigt ont för jag har inte haft det på 5 veckor eftersom vi varit lediga och förra gången så mådde jag inte så bra så jag gick inte på den klassen.
Efter det hade vi klass med Thorrogood, hade en kortstång och repade balettnumret vi ska göra i showen.
Efter lunch hade vi ju då som sagt Keeley, vi gjorde klart sista biten på hela numret, loved it!! Hon sa att hon för första gången faktiskt kommer sakna foundies haha, att vi var det första året som hon faktiskt ville ha kvar alla. Hon är ju inte direkt den som slänger ur sig komplimanger så det var kul! Var helt slut på steppen efter det kunde inte hålla koncentrationen uppe för fem öre.

Nu ligger jag hemma i soffan och efter en god middag ska jag ta mig en kopp te och lägga mig och kolla på desperate housewives och cougartown. Blir en tidig kväll för jag ska upp imorn och hjälpa till med auditions i skolan och sen drar hela klassen ut i London, wooop woop! So excited!!!

Lakeside


Idag har jag varit i Lakeside och kollat på filmen the last song med Miley Cyrus helt ok faktiskt. Blev inte så mycket shopping, lite brun utan sol och lite saker jag behövde. Det här är de låtar som Keeley använt hittils i hennes koreografi.

Första delen





 Sista delen, pardelen och tjejdelen :)


Fredag

I morse när jag vaknade så trodde jag inte att jag skulle kunna ta mig upp ur sängen men jag lyckades. Så fort jag ställde mig upp svimmade jag dock, inte så värst lyckat men som tur var fanns min säng där så jag landade mjukt. Kände mig helkonstig hela morgonen och lyckades till slut ta mig ner till köket och äta lite gröt men jag kunde knappt stå up så jag bestämde mig för att skippa tåspetslektionen denna morgon och kanske komma in senare. Jag lyckades genom att vila och försöka äta lite mer må bättre så jag gick till skolan och hade först balett då vi repade vårat nummer inför showen.
Efter lunch hade vi 3 timmars rep med Keeley, aaah! Vi har två olika låtar och jag är med i slutet av första och hela andra så när hon sa att efter denna låt kommer några gå av och några komma på var jag säker på att jag skulle gå av. När hon ropade ut namnen som skulle vara kvar så blev jag riktigt överaskad när hon sa mitt namn. Det är jag och två tjejer till och tre killar som ska göra en pardel. Hon koreograferade klart allt idag och jag älskar det, det är riktigt dirty haha. Det är massa roliga pargrejer och ett lyft där Grant proper grabs my bum haha, love it :P!
Efter vi hade gjort det en gång sa Keeley till mig och grant "well, you're definetly not on your first date haha!". Kul att göra pardelen med honom för vi kör verkligen 100 % båda två!
Så.. nästa vecka sa Keeley att hon skulle avsluta hela numret med en gruppdans där alla är med vilka betyder att jag och Grant är dom enda två som är med i varenda dans :), woop woop!

Efter skolan så skyndade jag hem för att duscha och äta för att sedan bli uppplockad av Carys och bege oss till Basildon för att kolla på treornas musikalshow, AMAZING var det!!
Vill också!!!!


RSS 2.0