Nya tag

Okej, så jag ska försöka ta lite nya tag med min blogg och skriva lite om vad som händer här för mig. Så.. update är att jag nu är inne på sista terminen dvs showtermin. Jag har gjort min audition för den 3-åriga och jag kom in på Performers och Millenium. Nu väntar jag bara på stipendium och det kan bli en lång väntan men men.

Idag var andra dagen tillbaka efter vårat easterbreak. Igår hade vi bara sång, drama och balett så det var ingen heldag. Idag hade vi dubbellektion i ensemble, jazz, balett och pilates.
Sången hade vi med boring-Andy som vi kallar honom, riktigt bra lärare men så fruktansvärt tråkig. Vi repade alla våra låtar inför showen.
Vi gick ut i solen och åt våran lunch och pratade om helgens events, blir säkert kul!

Efter lunch hade vi Miss Fiona i Jazz vilket var okej, var inte riktigt med i kroppen och kände mig bara fet och ful när jag kolla på mig själv i spegeln men man har såna dagar också. Efter det stressade vi för att ha balett med Miss Steggles. Haha ni skulle sett hennes ansikte när jag gjorde mina "glissés" eller inte bara mina utan hela gruppen vi såg rent ut sagt för jävliga ut. Har tappat så mycket under lovet.
Nu sitter jag och kollar på New moon med Charlie och Sophie, bli snart att gå och lägga sig då jag är sjukt trött!


RSS 2.0